banner8.png
Som Totaal:   0.00 EUR
Winkelwagen

fblogo

 

Romans en verhalenbundels

In Guido Eekhauts werelden spelen moordmysteries zich af in omgevingen waar overlijden een heel betrekkelijke zaak is, waar het pixelslijm door je lichaam kan kruipen en de planeten bereikbaar zijn als je daarvoor de hoge tol wil betalen. De wereld verandert als Indianenhoofdman Zittende Stier wordt geadviseerd door Karl Marx en als engelen de aarde bezoeken. Je loopt anders over straat nadat je deze verhalen hebt gelezen.

Sorteren op: orderby Tonen:
Commentaar (0)
Philip Hegels buurmeisje Oshyo wordt dood in de rivier gevonden. Het is het eerste van een serie benauwende sterfgevallen die zich in zijn omgeving beginnen te voltrekken. Jammer is, dat een van die doden ook weer opduikt. Een moordmysterie in een wereld vol onzekerheden.
Uitgever: Babel Publications
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
Guido Eekhauts selectie van zijn beste 21 verhalen neemt je mee naar oorden waar hard neon vloeibaar wordt op het asfalt en pixelslijm in je kruipt, waar indianenhoofdman Zittende Stier wordt geadviseerd door Karl Marx en waar de engelen aarde bezoeken. Je reistn voorbij Neptunus en verder, als je daarvoor de hoge tol wil betalen.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
“De Zwarte Prins” van Guido Eekhaut, een schrijver die is genomineerd voor zowel de Diamanten Kogel als de Gouden Strop, winnaar van de Hercule Poirot Prijs en de Prijs van de stad Brussel, is een spannende spionagethriller, alternatieve geschiedenis en sociale fabel zonder weerga.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 19.95 EUR

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com