banner12.png
Som Totaal:   0.00 EUR
Winkelwagen

fblogo

 

Een masker met een tong

Hits: 3814 | Beoordeling:
Een masker met een tong

Een geheimzinnig duel in de straten van Tokyo, een poppentheater in het Londen van 1888, twee door de Jabberwock bedreigde avonturiers, een contortionist in een vervallen Haagse woontoren... Tien verhalen die schijnbaar niets met elkaar te maken hebben.

Schijnbaar...

Wie is de geheimzinnige Cagliostro? Welke rol spelen Pan, de Verloren Jongens, de kater en de hakkelaar? Wat is er echt gaande?

 

In deze wereld kom je meer te weten je meer dan valt te lezen. Ontdek het verhaal achter de verhalen, doorgrond de geheimen van deze mythische schelmenroman. En wanneer je alles denkt te weten, wanneer alles is ontrafeld, begin dan opnieuw, want niets is wat het lijkt...

 

Deze roman werd zelfs opgemerkt door het meest vooraanstaande Amerikaanse vakblad, Locus,
dat schreef:

Orie is geïnspireerd door onder andere Commedia dell'arte, westerns, manga, gemaskerde vigilantes en historische geruchten. Deze ouroborische bijna-maar-net-geen-roman bewijst Orie's talent als een verteller van enorm verbeeldingsrijke verhalen die je zullen boeien én aan het denken zetten.

 

Geschreven door Marcel Orie, met vele binnenillustraties door Tais Teng.

Lees een hoofdstuk uit dit boek on-line.

Uitvoering: paperback, 339 blz.

Dit boek is ook verkrijgbaar als eboek via Smashwords.


Prijs: 14.95 EUR
Aantal: 

Artikelbeoordeling
Hans, 05.01.2012
Ik heb de papieren versie gekocht en was aangenaam verrast. Van alle hedendaagse speculatieve nederlandstalige literatuur behoort dit volgens mij tot het beste dat er verkrijgbaar is. Naar aanleiding van het zeer goede kortverhaal 'zeven etappes in een queeste' heb ik besloten een masker met een tong aan te schaffen. Cagliostro's Groot Poppentheater vond ik meesterlijk geschreven. Ook de andere verhalen (niet alle) bevielen me sterk. Daarenboven zijn ze verbonden met elkaar en geven het geheel een meerwaarde. Wat ik jammer vind is dat Marcel Orie voorlopig zo weinig gekend is. Sommige (niet alle) van zijn verhalen zouden een goed en inspirerend voorbeeld kunnen zijn voor anderen).
Hiervoor dient u ingelogd te zijn.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com