banner10.png
Som Totaal:   0.00 EUR
Winkelwagen

fblogo

 

In Schaduwen van weleer

Hits: 3568 | Beoordeling:
New
In Schaduwen van weleer

Inskald trok zijn deken om zich heen om warm te blijven en gooide nog wat extra brandbaar materiaal op het vuur. Af en toe dacht hij de mist te zien wervelen en kronkelen alsof iets of iemand de kalmte van de nacht verstoorde.
Inskald grijnsde toen hij uit de tent van Thoreld luid gesnurk begon te horen. Wat er zich ook in de mist bevond, dat geluid zou het zeker op afstand houden.
Jakhals kwam naast hem bij het vuur zitten. Hij staarde in de vlammen en bij het flakkerende licht leek zijn gezicht oud en verweerd, zijn ogen diep en donker.
‘Ik maak me zorgen om je, Jakhals,’ zei Inskald.
Jakhals schudde zijn hoofd. ‘Ik zie ze, broeder, ik zie ze in de mist.’
‘Wie zie je?’ vroeg Inskald.
‘De schaduwen van weleer. De doden van gisteren. De slachtoffers van morgen,’ zei Jakhals.
‘Ik denk dat je ijlt, broeder,’ zei Inskald. ‘Er is daarbuiten niets.’
Jakhals keek hem aan. ‘Durf jij dan de mist in te lopen? Ze zeggen dat het kan, dat het veilig is.’
‘Wie zeggen dat?’ Inskald strekte zijn nek en keek om zich heen. De mist die boven het moeras hing was spookachtig wit en de schaduwen die het flakkerende vuur wierp leken de mist te laten bewegen. ‘Je vergist je, broeder, er is daar niets.’
Jakhals zat niet meer naast hem.

 

In het vervolg op 'De Falende God' volgen we de diverse personen uit het eerste deel op hun verdere reizen op Cranborn en daarbuiten. Maak kennis met de Kerk van Rotanny, de mysterieuze orde van de Kroezaren en hun nog enigmatischer aanvoerder. Lees over de gebeurtenissen in het verre zuiden waar Weldaf Gardansson strijdt tegen een vijand die hem telkens een stap voor lijkt te zijn en wanhopig probeert zich staande te houden tot zijn generaal Volon Giraingard terugkeert met verse troepen. De huurlingen doorzoeken intussen de restanten van de strooptochten van de Draconii in hun millennia oude burcht, de Drakkanborch, in de hoop het Zwarte Boek van de Duisterlingen terug te vinden dat hen kan vertellen hoe ze een vrijwel zekere toekomst in het Afwezige Licht kunnen afwenden.

 

Recensies


De wereld is ontzettend goed uitgewerkt, met verschillende volken en met een eigen geschiedenis. Er wordt ontzettend veel beschreven, zodat de wereld voor je begint te leven. (Magictales.nl, Janita Meerman)

Waar de lezer in het vorige deel al proefde van de wereld die Jansen schetst voor zijn verhaal, wordt deze in dit deel pas écht duidelijk. De wereld opent zich als het ware en het is nu makkelijker om te zien waar alle conflicten vandaan komen en waar ze zich afspelen. Jansen slaagt erin zijn lezer een rijke wereld voor te schotelen zonder dat deze overvol aanvoelt. (Fantasywereld.nl, Sander de Leeuw)

 

De tweede kroniek van Cranborn.

Geschreven door Mike Jansen, omslagtekening van Tais Teng.

Lees een hoofdstuk uit dit boek.

Uitvoering: paperback, 500 blz.

Dit boek is ook verkrijgbaar als eboek via Smashwords.

 

 


Prijs: 14.95 EUR
Aantal: Gerelateerde producten
Artikelbeoordeling
Hiervoor dient u ingelogd te zijn.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com