banner6.png
Som Totaal:   0.00 EUR
Winkelwagen

fblogo

 

Orsenna

Orsenna is een stad in de traditie van Italo Calvino's Onzichtbare Steden: een droom, een illusie. Maar het is een stad die vorm heeft aangenomen en even werkelijk bestaat als Parijs, Milaan of Marseille.

Eekhaut hanteert een heel eenvoudige taal, en pas tijdens het 'verwerken' van wat hij gelezen heeft struikelt de lezer over de vele dubbele bodems, verwijzingen, symbolen en allegorieën die Eekhaut daarin weet te verwerken… Eekhaut is het Vlaams equivalent van Borges en Cortazar, in benaderingswijze maar thematisch heel op zijn eigen wijze. Hij schrijft een eigen genre, dat verwant is aan de sf en fantastiek, maar dat die raaklijnen regelmatig opzettelijk verwart.
- Eddy C. Bertin

Sorteren op: orderby Tonen:
Commentaar (0)
Het eerste boek over Orsenna. In Orsenna, metropool van de verbeelding, slaat een meisjesmoordenaar toe. Geen ingezete blijft onberoerd: noch de verbannen onaangepasten, weggestopt op hun Narrenschepen, noch de gildemoordenaars, noch de directeur van het instituut voor Creatief Anachronisme.
Uitgever: Babel Publications
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
Het tweede boek over Orsenna. Vacuümeiland vertelt je over schepping en verval in twee korte romans. Een officier verwikkeld in een onderzoek naar de geheimzinnige ziekten waaraan de jonge edelen van de stad ten onder gaan. Betreft het een Venetiaans komplot - of een onverhoeds gevolg van hun eigen lugubere geheimen en verlangens?
Uitgever: Babel Publications
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
Het derde boek over Orsenna. Herbert is een onervaren tiener als hij de weggelopen dochter van baron d'Arc helpt te bevallen in de vrieskou. Die daad achtervolgt hem tot in het verre Orsenna, in een hachelijke klopjacht met de kunstmensen van de genadeloze baron. In Orsenna bevinden zich nog meedogenlozer elementen: de raszuivere Falangisten en de folteraar die fluisterend de ‘vivisectionist’ wordt genoemd.
Uitgever: Babel Publications
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
Het vierde boek over Orsenna. Fabrizio Gracq is de zoon uit een vooraanstaand geslacht in Orsenna. Toch is hij een banneling, met een nicht die hem beticht van verkrachting en een door alle geheime diensten gezochte schoonvader die geheimzinnige experimenten uitvoert.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com