banner6.png
Som Totaal:   0.00 EUR
Winkelwagen

fblogo

 

Het afwezige licht

Hits: 747 | Beoordeling:
New
Het afwezige licht

In de wereld van en rondom Cranborn is een machtsstrijd begonnen tussen legers die gebruik maken van wederopstanding en andere zwarte magie, huursoldaten en oude, haast vergeten wezens. Een breed opgezette fantasy­cyclus in de traditie van Steven Erikson en George R.R. Martin.


De bomen van het bos waren oud en omvangrijk. Hun bladerdak filterde het daglicht tot een groenige waas, niet veel helderder dan een late avondschemering. Geluiden werden gedempt en de sfeer die in het bos hing zorgde dat de mannen er het zwijgen toe deden.
    ‘Hrm,’ gromde Volon. ‘Ik weet niet of dit nu de juiste keus is geweest.’
    De begroeiing werd dunner. Op regelmatige plekken waren lage en hogere heuvels waar nog stukken afgebrokkeld, vervallen metselwerk en zelfs complete bogen uitstaken.
     ‘Het is een verlaten stad. Vragen jullie je nooit af hoe oud het hier allemaal is?’vroeg Volon.
     Hij hief zijn hand en liet zijn stoet soldaten halt houden. Er leek geen sprietje te bewegen en geen takje te kraken, alsof de natuur, het bos zelf, de adem inhield. ‘Volgens mij moeten we niet meer praten,’ fluisterde Volon ernstig en hij wist dat al zijn mannen hem duidelijk konden verstaan.

 

Recensies


De wereld is ontzettend goed uitgewerkt, met verschillende volken en met een eigen geschiedenis. Er wordt ontzettend veel beschreven, zodat de wereld voor je begint te leven. (Magictales.nl, Janita Meerman)

Waar de lezer in het vorige deel al proefde van de wereld die Jansen schetst voor zijn verhaal, wordt deze in dit deel pas écht duidelijk. De wereld opent zich als het ware en het is nu makkelijker om te zien waar alle conflicten vandaan komen en waar ze zich afspelen. Jansen slaagt erin zijn lezer een rijke wereld voor te schotelen zonder dat deze overvol aanvoelt. (Fantasywereld.nl, Sander de Leeuw)

Bestemd voor wat meer gevorderde lezers van dit genre en liefhebbers van kleurrijke avonturenromans. (Nederlandse Bibliotheekdienst)

De derde kroniek van Cranborn.

Geschreven door Mike Jansen, omslagtekening van Tais Teng.

Uitvoering: paperback, 500 blz.

Dit boek is ook verkrijgbaar als eboek via Smashwords.

 


Prijs: 19.95 EUR
Aantal: Gerelateerde producten
Artikelbeoordeling
Hiervoor dient u ingelogd te zijn.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com