banner12.png
Som Totaal:   0.00 EUR
Winkelwagen

fblogo

 

Een vuist vol tanden

Hits: 1646 | Beoordeling:
New
Een vuist vol tanden

Eén-en-twintig geschiedenissen waarin melancholieke overpeinzingen worden afgewisseld met het betere gooi- en smijtwerk en gluren bij de buren. Een vuist vol tanden is het moderne equivalent van een uitstervende traditie: het rariteitenkabinet. Je komt terecht in de wereld van reuzen en lilliputters, krachtpatsers, zeemeerminnen en levende kanonskogels.

Voortsluipende flatgebouwen gaan over in de onnatuurlijke liefde voor plastic poppen. De wonderen zijn onder ons: je vindt het eigen­aardige & uitzonderlijke bij de kapper, in een tatoeagesalon, aan het fastfoodloket of in het huis van bewaring. En dat alles propvol filmverwijzingen en psychologie van de koude grond.

Je duikt in het geheime leven van kermisartiesten, bajesklanten en Japanse veldheren. Je ontdekt nieuwe feiten over het giganteske geslachtsorgaan van de gangster John Dillinger en de woonwagenbrand waarin Django Reinhardt bijna het leven liet. Je beleeft het Einde van de Wereld (volgens verschillende beproefde methoden) en je hoort het geluid dat televisies maken wanneer ze uiteenspatten op het trottoir.

Een welgemeende waarschuwing: in deze waarvertelde verhalen wordt de realiteit vergaand gemanipuleerd om de fictie te laten kloppen.

 

 

Geschreven door Marcel Orie.

Lees een verhaal uit dit boek on-line.

Uitvoering: paperback, 264 blz.


Prijs: 14.95 EUR
Aantal: 

Artikelbeoordeling
Hiervoor dient u ingelogd te zijn.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com