banner18.png
Som Totaal:   0.00 EUR
Winkelwagen

fblogo

 

De kronieken van de Magiër

Jaap Boekestein

De tijd van Ware Magie eindigde in chaos. Hele landen werden ontvolkt, continenten doordrenkt van vervloekingen die als een duistere walm boven het land waarden. De laatste aartsmagiërs verdwenen uit de geschiedenis. Hun nakomelingen zijn sindsdien verschoppelingen zonder land of eerbaar beroep.

De eerste cyclus, de kronieken van de Magiër, volgt de jonge halfmagiër Margen de Magere. Zelfs de machtige heksenmeesters van het collegium zitten hem achterna. Margen heeft het al moeilijk genoeg om te overleven. Oorlogen teisteren het land; belegeringen en chaos heersen, en het Paviljoen van het Kwijnende Licht is in de greep van de ergste soort van necromantie. In de kronieken van de Magiër zijn tot nu toe twee delen verschenen; een derde deel zal deze cyclus afsluiten.

In de tweede cyclus, de kronieken van Kadhal, proberen drie dansende zusjes de kost te verdienen in de woestijnstad Kadhal, waar de Huilende God elke nacht regen brengt. Stap voor stap, danspas voor danspas, worden zij betrokken bij de heropstanding van de laatste aartsmagiër. Het vierde deel van de kronieken van Kadhal verschijnt in 2015.

 

'Even kleurrijk en breed opgezet als Jack Vance dat kan … Jaap Boekestein slaagt er in elk bijfiguur inhoud en achtergrond te geven. Ik heb van dit verhaal genoten! Nederland is een imponerende fantasy-schrijver rijker.’   
                     
- Peter Schaap.

Sorteren op: orderby Tonen:
Commentaar (0)
De eerste kroniek van de Magiër. Sinds de tijd van Ware Magie leven de nakomelingen van de laatste aartsmagiërs als verschoppelingen zonder land of eerbaar beroep. Het zijn barre tijden voor iemand als Margen de Magere, een jonge halfmagiër op zoek naar fortuin en een gemakkelijk leven.
Uitgever: Babel Publications
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
De tweede kroniek van de Magiër. Halfmagiër Margen de Magere en zijn metgezellin Sendre raken verder verstrikt in de bezweringen van de heksen van het collegium, de intriges van de Xentijnse leenheren en de necromantie van de dode Gouden Vrouwe.
Uitgever: Babel Publications
Prijs: 23.50 EUR

Commentaar (0)
Een kroniek van Kadhal. De drie dansende halfzusjes Asca, Mayl en Cyrel proberen zich staande te houden in Kadhal, maar vrouwen van de straat zijn kamelendrek voor gegoede burgers en corrupte dienders. Wispelturige goden bemoeien zich met hun lot, en ergens in de Keizersstad zoekt de eeuwige aartsmagiër naar zijn lotsbestemming.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com