banner3.png
Som Totaal:   0.00 EUR
Winkelwagen

fblogo

 

De kronieken van Cranborn

Mike Jansen

Een fragment van de kaart van Cranborn

De laatste van een oud ras gaat heen. Een machtsstrijd vol militaire en politieke complotten is het gevolg, met steeds duisterder krachten die door het heengaan van de falende god zijn vrijgekomen. Een breed opgezette fantasycyclus in de traditie van Steven Erikson en George R.R. Martin.

 

“een zeldzaam goed boek in het genre van de epische fantasy **** “ – Fantasywereld.nl

 

"Het verhaal greep me en liet me niet meer los. Laat Fritz Leibers Fafhrd en Grijze Muizer de vrije loop in één van de apocalyptische strubbelingen uit Glen Cooks Black Company, en je hebt een eerste idee van wat je mag verwachten.
- Tais Teng"

 

"alles wat een goede fantasyroman hoort te hebben: helden, magie, een akelig wrede slechterik en complexe verhaallijnen die slim in elkaar grijpen. " - NBD Biblion

 

Reeds verschenen kronieken van Cranborn

Sorteren op: orderby Tonen:
Commentaar (1)
De eerste kroniek van Cranborn. De drie huurlingen, Grim, Grijs en Thoreld zijn op de vlucht voor een eeuwenoud kwaad. In hun kielzog sneuvelen profetieën en escaleren lang sluimerende conflicten. Een delicate balans is verstoord op en rond het eiland Cranborn door het heengaan van de falende god. In het ontstane machtsvacuüm beginnen diverse gegadigden zich te roeren.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR
Commentaar (0)
De tweede kroniek van Cranborn. Drie huurlingen proberen het zwarte boek van de duisterlingen terug te vinden, dat een vrijwel zekere toekomst in het Afwezige Licht kan afwenden. Maak kennis met de Kerk van Rotanny, de mysterieuze orde van de Kroezaren en hun nog enigmatischer aanvoerder. Lees hoe Weldaf Gardansson in het verre zuiden strijdt tegen een vijand die hem telkens een stap voor lijkt te zijn.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com