banner14.png
Som Totaal:   0.00 EUR
Winkelwagen

fblogo

 

Verhalenbundels

Mike Jansen

Dat Jansen veelal Engelstalig schrijft en met enige regelmaat aan de overkant van de oceaan wordt gepubliceerd, is te merken aan zijn werk. Zowel in thematiek, taalgebruik en locatiekeuze is het duidelijk dat hij een weidser publiek dan slechts het Nederlandse dan wel Vlaamse voor ogen heeft. ... Een verzameling verhalen voor mensen met stalen zenuwen, van een woordkunstenaar met internationaal aandoende allure. Een juweeltje voor de liefhebbers van speculatieve fantasy! (fantasyboeken.org over Ophelia omarmd)

 

In zijn korte verhalen bewijst Mike Jansen één van Nederlands meest veelzijdige fantastische schrijvers te zijn. Hij schrijft van steampunk, tot epische fantasy, van harde space opera, tot horror en realistische literatuur. Voor zijn korte verhalen heeft Mike Jansen inmiddels diverse prijzen gewonnen, waaronder de SaBi-forum Thor verhalenwedstrijd, Fantastels en het Cultureel Festival Baarn. Hij publiceert echter voornamelijk op Engelse markten en is toegelaten tot de Horror Writers Association (HWA).

Zijn verhalen belonen herlezen: elke vind je weer andere elementen, verhaallagen, spitsvondige verwijzingen en verrassingen.

 

 

Sorteren op: orderby Tonen:
Commentaar (0)
Ophelia Omarmd bevat meer dan dertig verhalen van één van Nederlands meest veelzijdige fantastische schrijvers: in Nederland bekroonde vertellingen als "De Koperen Oase" komen samen met in de Verenigde Staten gepubliceerde verhalen die in deze bundel voor het eerst in het Nederlands verschijnen.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR
Commentaar (0)
Caligo en andere duistere verhalen Mike Jansen
Drieëntwintig verhalen van Mike Jansen, vol caligo, duisternis die al vanaf de oude tijden de verhalen binnendringt die we elkaar toefluisteren.
Uitgebreid geïllustreerd door Gidion van de Swaluw
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 13.80 EUR

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com