banner13.png
Som Totaal:   0.00 EUR
Winkelwagen

fblogo

 

De Bezoekers

De lange, bleke en witharige Bezoekers verschijnen voor het eerst in een alternatief Victoriaans Londen, waar ze nieuwe technologie introduceren. Ze trekken al stevig aan de touwtjes in de ineenstortende Republiek Vlaanderen anno 2019, waar steeds meer mensen worden uitgesloten en op straat belanden, en in het 22e eeuwse Japan waar het Keizerlijk leger de bevolking terroriseert.

De Bezoekers-romans zijn tegelijk alternatieve geschiedenis, fantastische fabels en een sociale thriller.

Sorteren op: orderby Tonen:
Commentaar (0)
De eerste Bezoekers-roman. In het Londen van 1888 verkoopt Ned een sterk roesmiddel. Hij maakt zich geen illusies over zijn plaats in de samenleving, maar lager nog staan de door hem gehate Oogsters, die kinderen van de straat plukken. Ned gaat de strijd aan met de sinistere organisatie die deze alternatieve versie van Victoriaans Londen onveilig maakt.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
De tweede Bezoekers-roman. De lange, bleke en witharige Bezoekers (door sommigen fluisterend Vamps genoemd) trekken overal aan de touwtjes. Zeker in de ineenstortende Republiek Vlaanderen anno 2019, waar steeds meer mensen worden uitgesloten en op straat belanden; en in het 22e eeuwse Japan waar het Keizerlijk leger de bevolking terroriseert.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com