banner14.png
Som Totaal:   0.00 EUR
Winkelwagen

fblogo

 

Eerste Twintigbundel

Hits: 828 | Beoordeling:
Eerste Twintigbundel

Wat is het labyrint waarin Fabrizio Gracq, zoon uit een vooraanstaand geslacht in Orsenna, is verdwaald? Een banneling, met een nicht die hem beticht van verkrachting, een door alle geheime diensten gezochte schoonvader die geheimzinnige experimenten uitvoert, en een echtgenote die wilde dromen en een geschramde rug heeft.
Kan Fabrizio het monster van het labyrint ontlopen?

Het labyrint is een van de gezichtsbepalende romans uit de Orsennacyclus van Hercule Poirot-prijswinnaar Guido Eekhaut die de afgelopen twintig jaar bij Babel en Verschijnsel zijn verschenen.

Wanneer De grafschender Tars de ruines van een fabelstad ontdekt, op een planeet vol vervallen beschavingen, vampyren en bonte anderlingen. Een wilde, frisse fantasydebuutroman.

In de alternatieve wereld Aan de oevers van de nacht eindigde de Gouden Eeuw nooit en is praktische magie heel wat betrouwbaarder dan techniek. In Groot Amsterdam staan alle parken op gietijzeren zuilen en draven de rijken rond op gemuteerde kakkerlakken. Goden en demonen wandelen door de brede straten en alleen een schuimbekkende idioot is atheïst..
Aan de oevers van de nacht bevat de eerste avonturen van Hans d’Ancy, een van de kleurrijkste fantasyreeksen van Tais Teng, wiens werk is vergeleken met dat van Jack Vance en wordt geprezen als behorend tot de beste moderne fantastiek die wereldwijd geschreven wordt.


Prijs: 20.00 EUR
Aantal: 

Artikelbeoordeling
Hiervoor dient u ingelogd te zijn.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com