banner3.png
Som Totaal:   0.00 EUR
Winkelwagen

fblogo

 

Tais Teng-bundel

Hits: 805 | Beoordeling:
New
Tais Teng-bundel

De Tais Teng bundel - beschikbaar tm 31 januari 2013

Wie De Verschroeide Veer van Lucifer bezit, kan alle legioenen van de Hel commanderen, elke wens vervullen. Vooral domme wensen. De drager haalt daarom zelden het einde van de week.
Als de veer uit de kluis verdwijnt, sturen de eigenaars de moorddadige monnik Raspoetin achter de dief aan. Het wordt een achtervolging die van het Berlijnse kratermeer tot in de steampunkpaleizen van Atlantis zelf voert.

Cepheïde, een herziene versie van Tais Tengs eerste bundel,  bevat twee dozijn verhalen, van het diepste verleden waarin tijdreizende multinationals de bossen van de dinosaurussen kappen tot een toekomst waarin walvissen de ware meesters van de melkweg zijn. “Ze variëren van pure sf tot fantasy, waarbij altijd de personages centraal staan, niet de technologie of maatschappijvorm. Terugkerende thema's zijn macht en dood. De onderkoelde humor is aantrekkelijk en wat vooral opvalt, is de mooie stijl.” (NBD Biblion)

Barstende vulkanen langs iedere horizon, een hemel vol dodelijke straling en de enige zee is van klotsende lava. De Vulkanen van Io zijn zo gevaarlijk dat je buiten alleen kunt overleven in een gepantserd robotlichaam. Het ideale oord om al je dissidenten en minderheden te dumpen.

Als Serena en Kaluki van Io ontvluchten, voert hun vlucht hen van de tempelsteden van Hindoestaans Venus en ijzig Pluto via de gevaarlijkste planeet van allemaal – de aarde – op zoek naar een manier om Io te bevrijden...  “Het boek zal zeker in de behoeften van de echte sf-liefhebbers voorzien, die met weemoed zullen terugdenken aan de tijd toen zulke sciencefictionromans nog met grote aantallen op de boekenmarkt verschenen.” (NBD Biblion)


Prijs: 50.00 EUR
Aantal: Gerelateerde producten
Artikelbeoordeling
Hiervoor dient u ingelogd te zijn.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com