banner6.png

fblogo

 

Tais Teng (14-4-52) is behalve schrijver ook illustrator, decorschilder en beeldhouwer. Hij schrijft eigenlijk voor elke leeftijd, van het eerste spreukenboekje voor kleuter­heksen tot gedegen hand­leidingen voor zeshonderdjarige dark lords. Zijn meest recente boeken zijn Gestolen zielen en Onder parelmoeren hemels, en daarnaast Schaduwschepen en Een Miljoen zeilen (Mynx) en een sf-roman die hij voor de Milieufederatie geschreven heeft: Een horizon vol eilanden.

Tais TengHij heeft zo’n honderd boeken geschreven, waaronder de fantasyroman De jongen van smaragd (MiYu) en de op Noorse mythologie gebaseerde Het net van de vuurgod en De grijns van de Djinn (Ploegsma). Hij is genomineerd voor een zilveren griffel.

Zijn sf-verhalen voor volwassenen zijn vergeleken met het werk van Jack Vance en Heinlein, en geprezen als behorend tot de beste moderne sf die wereldwijd geschreven wordt.

Vakanties brengt Tais het liefst onder water door. Zijn liefste wens is al jaren een mooi starwars-laserkanon, om bergtoppen mee te beeldhouwen.

Waar is Tais Teng te vinden op het Internet?

 

Andere eboeken van Tais Teng

 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com