banner9.png

fblogo

 

Van Babel tot Verschijnsel

Van Babel tot Verschijnsel

20 jaar SF/F/H in de Lage Landen

 

Het is alweer twintig jaar geleden dat Roelof Goudriaan en Mike Jansen de beslissing namen een uitgeverij op te gaan zetten om het werk van selecte Nederlandstalige auteurs te publiceren als platform voor bestaand en aanstormend talent.

Inmiddels zijn al meer dan zestig boeken gepubliceerd en Verschijnsel vervult nog steeds een belangrijke rol in het aanboren en begeleiden van nieuw talent.

2013 is dus een belangrijk jaar voor Verschijnsel en dat willen we vieren.  We willen al onze trouwe klanten bedanken voor hun vertrouwen en steun in de afgelopen twintig jaar en dat gaan we doen met kadootjes en speciale aanbiedingen. En als er een feestje is, dan nodig je natuurlijk gasten uit en dat doen we bij deze.

En waar 2013 een belangrijk jaar is voor ons, daar is 20 een belangrijk getal voor onze klanten. Dit jaar biedt Verschijnsel de unieke kans tijdelijk een bundel boeken aan te schaffen tegen een absolute bodemprijs van 20 euro (ex. verzending). Een aanbieding die je niet mag missen, natuurlijk.

In januari 2013 is de Eerste Twintigbundel aan de beurt...

eerste twintigbundel

 

 

Gedurende de  maand december van 2012 heeft Verschijnsel de hieronder genoemde ebooks als gratis download aangeboden. Die actie is inmiddels voorbij, maar Verschijnsel komt met meer acties om 2013 een meer dan gedenkwaardig jaar te maken!!

 

SchaduwstrijdHet e-boek Schaduwstrijd van Jaap Boekestein, eerder verschenen onder dezelfde titel bij Babel Publications.Het e-boek is te downloaden via Smashwords

Voor de echte liefhebbers is dit boek overigens nog beperkt beschikbaar als hardcover bij Verschijnsel. Andere boeken van Jaap Boekestein zijn te verkrijgen via onze collega-uitgevers van Books of Fantasy.

 

Van de hand van een van de meesters van de Nederlandse fantasy en science-fiction, Tais Teng, biedt SchaduwschepenVerschijnsel een download van zijn boek "Schaduwschepen" aan. Het is het eerste deel van een trilogie, waarvan "Een miljoen zeilen" het vervolg is. Zijn derde boek in de reeks "Gebroken Hemels" zou bij Mynx verschijnen, maar we hebben uit goede bron vernomen dat het boek bij Verschijnsel zal uitkomen, zoveel mogelijk in de stijl van de originele Mynx boeken. Klik op het boek hiernaast om meteen naar de downloadsite te gaan.

 

De debuutroman van Mike Jansen, 'De Falende God', beleeft inmiddels al de derde druk en ter gelegenheid van het uitkomen van deel twee in de serie, 'In Schaduwen van Weleer', wordt deze druk in een speciale omslag gehuld die de serie een uniforme stijl geeft.

Jubileum, derde druk en vervolg, drie goede redenen voor ons eerste kadootje, direct te downloaden door op het plaatje van het boek te klikken.
De Falende God

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com