banner12.png

fblogo

 

Voordelige eboeken 

Veel van de auteurs die bij Verschijnsel publiceren, bieden ook eboeken aan met het Verschijnsel-label. Deze boeken zijn allemaal goedkoop (tussen 3 en 5 euro) of zelfs gratis. De meeste gratis eboeken lees je uit tijdens een redelijk lange treinreis, en geven je een goede indruk van een reeks of van het werk van een schrijver. 

Steeds meer van onze auteurs maken titels die eerder bij andere uitgevers zijn verschenen nu voor je als eboek beschikbaar onder het Verschijnsel-label. Je kan hierdoor op deze site veel speciale boeken vinden.

Voor de aankoop en download van onze eboeken verwijzen we je steeds naar Smashwords, een specialist in eboeken. Daardoor kan je deze eboeken  downloaden in heel veel digitale formaten, epub, mobi, pdf etc, zodat je ze ook probleemloos kan lezen op jouw e-reader, tablet en smartphone.

 

Fair Trade - Fair Play

Je kan de eboeken gemakkelijk op onze site terugvinden, maar de opbrengst van de eboeken die je koopt gaat niet naar Verschijnsel, maar naar de auteur.

Er bestaat helaas (nog) geen 'Fair Trade'-merk voor boeken. Maar met onze aanpak ben jij als lezer ook nu al zeker dat je aankoop rechtstreeks ten goede komt aan de schrijver, de persoon die nu en in de toekomst de verhalen bedenkt waar je plezier aan beleeft.

Je hebt nog een tweede voordeel. De boeken die je hier koopt hebben niet de digitale restricties die grote uitgevers vaak in hun boeken stoppen. Je koopt hier een eerlijk boek tegen een schappelijke prijs, en door zelf ook op een faire wijze met deze eboeken om te gaan, help jij op jouw beurt de auteur.

 

En waar vind je die eboeken op deze site?

Op elke auteurspagina vind je onder het kopje "Ontdek en lees" een link naar de pagina met eboeken van die auteur. En bij elk boek op deze website dat ook als eboek verkrijgbaar is, vermelden we dat ook op de pagina van dat boek. Zo kan je de voor jou beste keuze maken.

 

Een greep uit de keuze aan eboeken

De complete

Griezelklas van

Tais Teng

gk1  
gk2 gk3 gk4
 gk5  gk6  gk7

 Veel andere titels

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com